Zombien Zom

Zom är en helt vanlig pojke med helt vanliga kompisar – nästan i alla fall. För Zom är en zombie och hans kompisar är demonen Dem, vampyren Vam, trollet Tor, häxan Hekla och varulven Vera. Tillsammans möter de livets vanliga problem, som tråkiga lektioner i skolan och att ha så roligt på kalaset att man glömmer gå in när klockan blir för mycket. De har bara lite ovanligare sätt att hantera problemen på.

Zom bjuder på både humor och skräck för nybörjarläsaren.

Har du frågor?

Hör av dig när du har frågor om lättläst, läslust, utgivningen eller vilket urval som passar ditt bibliotek eller klassrum. Redaktionen svarar fort!

Ring 042-610 12 00 eller mejla info@hegas.se

 

Väck nybörjar-läsarens läslust med Zom


Zombien Zom är en del av Hegas lättlästa utgivning för 6 till 8 år. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos de allra yngsta. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare.

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär det att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!