Zombie World

Fler och fler människor blir förvandlade till zombier. Mark får en rispa på armen och sakta börjar också han förvandlas till en zombie som törstar efter blod. Men det gäller att se upp – det finns zombiejägare som inte vill något hellre än att förgöra alla zombier.

I Zombie world tar vi zombiernas perspektiv och följer deras kamp för överlevnad i en värld där alla är fiender. En ruskig thrillerserie av skräckmästaren Benni Bødker med läskiga bilder som inte passar den lättskrämda eller äckelmagade. De fyra delarna bör läsas i ordning av slukaråldern eller äldre zombiefantaster.

Teman i Zombie World

Zombier, överlevnad, spänning, äventyr, på liv och död

Har du frågor?

Hör av dig när du har frågor om lättläst, läslust, utgivningen eller vilket urval som passar ditt bibliotek eller klassrum. Redaktionen svarar fort!

Ring 042-610 12 00 eller mejla info@hegas.se

 

Väck läslusten med Zombie World


Zombie World är en del av Hegas lättlästa utgivning som handlar om zombies. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos de allra yngsta. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare. Ibland går vägen via en värld fylld av farliga zombies. Det är hur okej som helst!

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär vägen mot läslusten att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!