Hem » Bokserier » Zombie City

Zombie City

Krille är en av få människor i en stad full av zombier. Det gäller att hålla sig undan deras blodtörst och ändå få tag på mat för att överleva. Han slår sig samman med andra överlevare och försöker göra allt för att klara sig. Kommer de någonsin hitta ett ställe fritt från zombier där de kan leva som vanligt igen?

Zombie city är en ruskig, nervkittlande historia med rysliga illustrationer. Absolut inget för den äckelmagade. De fyra delarna bör läsas i ordning, och passar främst slukaråldern eller äldre zombiefantaster.

Teman i Zombie city

Zombier, överlevnad, spänning, äventyr, på liv och död

Läs mer

Väck läslusten med Zombie City


Zombie City är en del av Hegas lättlästa utgivning om zombies. Och tro oss, vi har en hel del om zombies! Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos de allra yngsta. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare. Ibland går vägen via virus och människoätande zombies. Det är hur okej som helst!

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär vägen mot läslusten att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Zombie City