Hem » Böcker efter tema » Lättlästa bokserier » Unga superhjältar

Unga superhjältar

I serien Unga superhjältar råkar helt vanliga ungdomar ut för ovanliga händelser och får övernaturliga förmågor. Det visar sig vara både riskfyllt och svårt, men det verkar som att världen behöver superhjältar. Ghost, Medusa och Norrsken har inget annat val än att kämpa sitt yttersta för att göra världen till en lite bättre plats.

Hjältarna har sina egna berättelser, men precis som i Marvels universum dyker de också upp i varandras äventyr.

Teman i Unga superhjältar

  • Superhjältar
  • Rädda världen
  • Experiment
  • Övernaturliga krafter

Har du frågor?

Hör av dig när du har frågor om lättläst, läslust, utgivningen eller vilket urval som passar ditt bibliotek eller klassrum. Redaktionen svarar fort!

Ring 042-610 12 00 eller mejla info@hegas.se

 

Väck läslusten med superhjältar


Unga superhjältar är en del av Hegas lättlästa utgivning. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos de allra yngsta. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare. Ibland går vägen via serier och grafiska romaner. Det är hur okej som helst!

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär vägen mot läslusten att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Böcker efter tema » Lättlästa bokserier » Unga superhjältar