Hem » Bokserier » Tobias Gards skräck-noveller

Tobias Gards skräck-noveller

Tobias Gard är en riktig skräckmästare. I de här böckerna bjuder han på korta, men inte mindre läskiga, skräcknoveller för de modigaste läsarna i mellanåldern. Novellerna är även roliga att läsa för äldre läsare som läst mycket skräck. Du hittar enkelt referenser till både Stephen King och Lovecraft ... för att nämna några.

Läs mer

Väck läslusten med Tobias Gard


Tobias Gards skräcknoveller är en del av Hegas lättlästa utgivning. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos de allra yngsta. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare. Ibland går vägen via serier och grafiska romaner. Det är hur okej som helst!

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär vägen mot läslusten att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Tobias Gards skräck-noveller