Hem » Bokserier » Klubb Demo » Klubb Demo 2 - Ta ordet!

Klubb Demo 2 - Ta ordet!

1+ 162 kr
5+ 155 kr
10+ 147 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Efter den stora demonstrationen för klimatet måste Klubb Demo hitta på något nytt. Kanske kan den nya killen Teo komma med bra idéer? Han är van vid att göra häftiga aktioner. Men när han börjar prata om att förstöra bensinmackar och släppa ut kor från sina hagar blir de andra osäkra. Är det verkligen det bästa sättet att göra sin röst hörd?

Ta ordet! är den andra delen om Klubb Demo som handlar om Lisa och hennes kompisar. De vill göra bra saker för miljön och bestämma tillsammans, men ibland är det lätt att dras med när någon verkar väldigt självsäker. Både klimatarbetet och vänskapen i gruppen sätts på prov.

Extramaterial

Dokument (0)

Om författaren

Som barn tyckte jag om att hitta på historier. Och de fick gärna vara kusliga och spännande. Jag älskade Vi Fem-gänget, hästböcker och spökhistorier. Mitt eget skrivande började med dikter, noveller och låttexter. Det bästa med att skriva skönlitteratur är att jag får använda min fantasi. Ibland händer det att personerna i berättelsen överraskar mig. Så var det när jag skrev Du klarar det, Lisa! Förutom att skriva böcker har jag arbetat som frilansjournalist.

Boken om Lisa och Klubb Demo påminner om min egen barndom. Men när jag var barn på 70-talet var det de vuxna som demonstrerade. Idag vet unga så mycket mer om världen än vad jag visste som barn.

Läs mer

Böcker från samma författare

  • 162 kr

  • Böcker inom samma kategori

  • 162 kr

  • Kunder har även köpt