Hem » Bokserierna » Starkare än nu 2 - Stöten

Starkare än nu 2 - Stöten

Tyngdlyftning. Kärlek. Utanförskap. Och såriga vuxenrelationer. I Stöten, den andra delen om Manda, fortsätter hon att kämpa både i och utanför träningslokalen. Manda vägrar att vara hemma så länge mammas kille Kevin är där. Och på klubben kommer Manda långsamt in i tävlingsgruppen.
1+ 183 kr
5+ 175 kr
10+ 166 kr

Dokument (0)

Bokprat

Handling

Tyngdlyftning. Kärlek. Utanförskap. Och såriga vuxenrelationer. I Stöten, den andra delen om Manda, fortsätter hon att kämpa både i och utanför träningslokalen. Manda vägrar att vara hemma så länge mammas kille Kevin är där. Och på klubben kommer Manda långsamt in i tävlingsgruppen. Vikterna är tunga, men det är där hon trivs bäst. Där det finns tydliga krav och regler. Det enda som inte känns så bra är Love. Varför är han så ombytlig? Kan Manda lita på någon alls?

Med det enkla och luftiga språket är Starkare än nu en lättläst serie om svåra ämnen. Här blandas träning med frågor om (olycklig) kärlek, ansvar och relationen mellan mor och dotter. Starkare än nu är en perfekt serie för läsare som gillar starka känslor och starka muskler.

Läs mer

Fakta om boken

Artnr: 084611
Streckkod: 9789180084611
Författare Emma Frey-Skøtt
Illustratör Omslag: Leon Remstedt
Hegas-nivå 2 - För dig som vill läsa berättelser på ett enkelt språk med korta meningar.
Ålder 13+
Antal sidor 80

Recensioner

Lämna ett omdöme
Omdöme (0)

Av samma författare

 • Emma Frey-Skøtt
  183 kr
 • Emma Frey-Skøtt
  183 kr
 • Emma Frey-Skøtt
  183 kr
 • 183 kr
 • 183 kr
 • Andra har även köpt