Hem » Bokserier » Starkare än nu

Starkare än nu

Starkare än nu är en lättläst ungdomsserie om styrketräning, kärlek, utanförskap och svåra vuxenrelationer skrivna på ett enkelt, luftigt och nära sätt. Här möter du Manda som har det stökigt hemma men som tar sin flykt till styrkeklubben. Där känner hon sig trygg. Och där finns också Love. Love som får det att kittla långt ner i magen.

Emma Frey-Skøtts lättläst ungdomsserie om Manda och styrketräning lämnar ingen oberörd. Passar perfekt till sportintresserade ungdomar! 

Teman i Starkare än nu

  • Styrketräning
  • Vänskap
  • Utanförskap

 

Läs mer

Väck läslusten med sportböcker


Starkare än nu är en del av Hegas lättlästa utgivning av ungdomsböcker. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos ungdomarna. Varför inte börja med en vardagsnära sportberättelse?

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär vägen mot läslusten att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Starkare än nu