Hem » Bokserier » Spelutveckling

Spelutveckling

Med serien Spelutveckling får läsaren lära sig allt som hen någonsin kan vilja veta om hur det går till att skapa ett nytt spel, vilka olika yrken som är inblandade och hur hen själv kan gå till väga för att skapa det perfekta spelet. Författaren Oliver Elm är själv spelutvecklare och guidar läsaren metodiskt genom arbetet.

Läs mer

Väck läslust med faktaböcker!


Spelutveckling är en del av Hegas lättlästa faktaboksutgivning för barn och unga. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos barn som hellre läser fakta än fiktion. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare.

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär det att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Spelutveckling