Hem » Bokserier » Slemmo

Slemmo

Ville hittar en snigel som han döper till Slemmo. Men snigeln kan mer än bara lämna slajmspår på väggarna. Det blir både galna och fartfyllda äventyr i den lättlästa serien Slemmo.

För alla Flugo-fantaster kommer här en ny knasig kompis att lära känna. Med få ord och färgstarka bilder berättas ett skruvat och fantasifullt äventyr för den som precis börjat läsa själv.

Läs mer

Väck läslusten på lågstadiet!


Slemmo för 6-8 år är en galen och färgsprakande del av Hegas lättlästa utgivning för barn och unga. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos barn på lågstadiet. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare.

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär det att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Slemmo