Sanja

Sanja är en hängiven fotbollsspelare. Kanske lite väl hängiven ibland. Hon är mittfältaren som drömmer om att vinna skytteligan och ibland går över gränsen för att nå sitt mål.

Sanja är en serie om att hitta sig själv och sin plats i tillvaron. Den passar alla fotbollsälskare där ute.

Teman i Sanja

  • Fotboll
  • Vänskap
  • Konkurrens
  • Kärlek

Har du frågor?

Hör av dig när du har frågor om lättläst, läslust, utgivningen eller vilket urval som passar ditt bibliotek eller klassrum. Redaktionen svarar fort!

Ring 042-610 12 00 eller mejla info@hegas.se

 

Väck slukarålderns läslust


Sanja av Anders Blentare för 9 till 12 år är en del av Hegas lättlästa utgivning för barn och unga. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos barn som är i slukaråldern. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare.

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär det att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!