Hem » Bokserier » Nevermind

Nevermind

En bok skriven nästan enbart som chattar mellan huvudpersonen och de runt omkring – går det? Ebba Hyltmark visar att det faktiskt fungerar alldeles utmärkt. Genom korta meddelanden och enstaka dagboksateckningar får vi följa Lou och Vanessa som möttes på en fest och sen inte kan sluta tänka på varandra.

Underbart kort och autentiskt om längtan, svek, ångest och kärlek vid första ögonkastet för 13+.

Läs mer

Väck tonåringens läslust


Nevermind av Ebba Hyltmark är en del av Hegas lättlästa utgivning för barn och unga. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker tonåringens läslust. Allt för att just dina tonåringar ska bli starka läsare.

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär det att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Nevermind