Hem » Bokserier » Närmare gränsen

Närmare gränsen

Matteo och Ida spelar i samma guild. De brukar ofta snacka över nätet efter att de spelat och allt är så lätt med en skäm emellan. Det går att säga nästan vad som helst när man är på olika ställen. Men hur gör man för att det ska hända nåt mer och hur beter man sig tillsammans med de andra i guilden när man inte riktigt vet vad det är för nåt man har? Det är verkligen inte så lätt att hantera den där första pirriga förälskelsen.

Teman i Närmare gränsen

  • Spel
  • Kärlek
  • Pirr
Läs mer

Väck tonåringens läslust


Närmare gränsen är en del av Hegas lättlästa utgivning för barn och unga. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker tonåringens läslust. Allt för att just dina tonåringar ska bli starka läsare.

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär det att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Närmare gränsen