Hem » Bokserier » Maj Bylocks äventyrs-klassiker

Maj Bylocks äventyrs-klassiker

Maj Bylocks bearbetade klassiker är väl snudd på klassiker i sig vid det här laget. Men nu ger vi ut dem igen med nya färgglada omslag, fräscha inlagebilder och ett modernare språk. Dessa böcker är givna när det är dags att läsa klassiker i skolan.

Teman i Maj Bylocks klassiker

Klassiker, äventyr, Maj Bylock

Läs mer

Väck läslusten med Maj Bylock


Maj Bylock är en del av Hegas lättlästa utgivning av klassiker. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos de allra yngsta. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare. Ibland går vägen via serier och grafiska romaner. Det är hur okej som helst!

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär vägen mot läslusten att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Maj Bylocks äventyrs-klassiker