Hem » Bokserier » Hemlighets-böckerna

Hemlighets-böckerna

Tvillingarna Ida och Ella har en förmåga att alltid råka ut för mystiska och övernaturliga saker. Medan Ella gillar äventyren och spänningen tycker Ida att det är obehagligt och vill helst inte vara med.

Serien är skriven av Ewa-Christina Johansson och passar alla i slukaråldern som vill ha en riktigt mysrysig berättelse att sluka eller låta sig uppslukas av.

Teman i Hemlighets-serien

  • Spänning
  • Spöken
  • Mysrys
  • Övernaturligt
Läs mer

Väck läslusten med Hemlighetsserienl


Hemlighetsserien är en del av Hegas lättlästa utgivning för barn och unga. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos barn som är i slukaråldern. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare.

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär det att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Hemlighets-böckerna