Hem » Bokserier » Fixa!

Fixa!

Äntligen härlig feel good för tonåringen! Följ Maja och Sam genom vänskap och återbruk i Anna Ahlunds fenomenala serie.

Fixa! handlar om hur kreativa projekt och kluriga lösningar kan få människor att mötas och fördjupa relationer. En härlig bok för den som vill skratta, mysa och bli peppad på att fixa nytt med enkla medel.

"Bland drömmar och målarfärg är tokmysig, om skapande och en ny vänskap. Jag gillar.
Blir spännande att se vad som händer i de kommande böckerna i Fixa-serien."
– Prickiga Paula

Teman

  • Vänskap
  • Återbruk
  • Skapande
  • Feel good
Läs mer

Väck läslusten med Fixa


Fixa är en del av Hegas lättlästa utgivning för tonåringarna. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos tonåringarna. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare. Ibland går vägen via mysig feel good med fokus på återbruk. Det är hur okej som helst!

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär vägen mot läslusten att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar ungdomens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Fixa!