Hem » Bokserier » Fatta grejen med

Fatta grejen med

Fatta grejen med är faktaböcker för dig som gillar lätta, roliga och färgsprakande böcker om djur. Det kanske till och med är så att du får veta mer än du egentligen hade önskat. Böckerna passar nybörjarläsare på lågstadiet. Fullt med skratt och en hel del äckliga detaljer. Särskilt om flugor och komodovaraner.

Läs mer

Väck nybörjar-läsarens läslust


Fatta grejen med är en del av Hegas lättlästa utgivning för barn och unga. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta faktaböcker som väcker läslusten hos de allra yngsta. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare.

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär det att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Fatta grejen med