Hem » Böcker efter tema » Lättlästa bokserier » En Minecraft-zombies dagbok

En Minecraft-zombies dagbok

 

Äntligen är den här! Boken för dig som alltid undrat hur livet ter sig för en zombie i Minecraft-världen. Det enda zombien Zombie vill är att leva ett lugnt och vanligt liv, men livet verkar vilja annorlunda. I korta dagboksanteckningar skriver han om vänskap, kärlek, mobbning och hur det är att plötsligt byta kropp med en människa. En Minecraft-människa alltså.

Boken passar bokslukare i mellanåldern, och alla andra som gillar Minecraft, zombier och humor.

Teman i En Minecraft-zombies dagbok

  • Vänskap
  • Kärlek
  • Dagbok
  • Minecraft-världen
  • Zombies

Har du frågor?

Hör av dig när du har frågor om lättläst, läslust, utgivningen eller vilket urval som passar ditt bibliotek eller klassrum. Redaktionen svarar fort!

Ring 042-610 12 00 eller mejla info@hegas.se

 

Väck läslusten med Minecraft!


EN Minecraft-zombies dagbok är lättlästa dagboks-böcker för 9 till 12. Serien är en del av Hegas lättlästa utgivning för barn och unga. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare.

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär det att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Böcker efter tema » Lättlästa bokserier » En Minecraft-zombies dagbok