Hem » Bokserier » Creepy

Creepy

Creepy är en serie fristående skräckromaner för 9–12-åringar. Författare är Tobias Gard, bibliotekarien som tidigare skrämt barn med skräcknoveller i böckerna Knackaren och Under isen. De här böckerna är perfekta för mellanstadiebarn som älskar när det är riktigt läskigt.

Tobias Gard hämtar sin inspiration från creepypasta, urbana legender och vandringssägner.

Teman

  • Urbana legender
  • Vandringssägner
  • Skräck
  • Creepypasta
Läs mer

Väck läslusten med Creepy


Creepy är en del av Hegas lättlästa utgivning för 9 till 12. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos mellanåldern. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare. Ibland går vägen via Tobias Gard och skräck. Det är hur okej som helst!

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär vägen mot läslusten att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar barnens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Creepy