Hem » Bokserier » Spanarna

Spanarna

Spanar-böckerna är kusliga, rysliga och mysiga!

Hanna och Malva är bästa kompisar och har en ovanlig förmåga att jämt råka ut för mystiska saker. Medan Hanna tycker att det roligt och spännande så hade Malva helst sluppit spana efter spöken på skolans vind eller leta efter zombier i köpcentret. Men är man bästa kompisar så är man. Det är bara att hänga på och hoppas att det går bra den här gången också.

Det här är spännande berättelser med rysliga och detaljrika bilder av Jonna Björnstjerna för alla skräckfantaster i lågstadiet.

Teman

  • Vänskap
  • Mod
  • Mysterier
  • Att vara olika
Läs mer

Väck läslusten med Spanarna


Spanarna är en del av Hegas lättlästa mysrys för 6 till 8. Målet är att du som bibliotekarie, lärare eller förälder enkelt ska hitta böcker som väcker läslusten hos de yngsta läsarna. Allt för att just dina barn ska bli starka läsare. Ibland går vägen via mysrys. Det är hur okej som helst!

Lättläst på rätt nivå


Ibland innebär vägen mot läslusten att du måste hitta böcker på rätt Hegas-nivå eller som passar ungdomens intressen. Ja, det ena utesluter så klart inte det andra. Rätt nivå och rätt ämne hjälper läsaren att hitta läslusten, vi lovar!

Våra Läsnycklar


För dig som vill fördjupa arbetet med böckerna finns våra LäsnycklarMeraHegas som du kan läsa mer om. De passar finfint i klassrummet och är kostnadsfria att arbeta med. Vill du veta mer om vår syn på lättläst? Då rekommenderar vi Hegas-bloggen!
  Hem » Bokserier » Spanarna