Hem » Bokserier » Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna » Xander och de regnbågskräkande enhörningarna 4 - Jakten på Stalor

Xander och de regnbågskräkande enhörningarna 4 - Jakten på Stalor

  • Boken finns i lager:
1+ 162 kr
5+ 155 kr
10+ 147 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Vart har den stilige enhörningen Stalor tagit vägen? När de regnbågs-kräkande enhörningarna tvingades till jorden försvann deras vän Stalor. Kan han vara kvar i Pegasia? Har han hamnat i en helt annan dimension? Xander och de regnbågskräkande enhörningarna måste hitta honom! Men är Stalor verkligen så fantastisk? Och vad händer när tre högljudda zombie-enhörningar kommer till en värld där det är förbjudet att prata?

Magiska portaler och parallella världar! I den fjärde boken om Xander får vi följa med i jakten på Stalor. Det blir ett härligt skruvat äventyr med snabba vändningar, helknasig humor och sylvass ironi. En kapitelbok för läsaren som gillar fantasifulla berättelser om ett gäng, minst sagt, udda sagoväsen.

Extramaterial

Dokument (0)

Om författaren

Matthew K. Manning har skrivit över hundra böcker och ett dussin serietidningar, bland annat den populära miniserien Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles Adventures. Han har jobbat med Marvel, DC, Disney och en mängd olika förlag och skrivit manus till flera av de stora seriefigurerna.

 

Porträtt: M. K. Perker

Läs mer

Böcker från samma författare


Böcker inom samma kategori


Kunder har även köpt