Hem » Bokserier » Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna » Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna 1 - Magi stinker!

Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna 1 - Magi stinker!

  • Boken finns i lager:
1+ 162 kr
5+ 155 kr
10+ 147 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

I sin jakt på magi stöter Xander på några mystiska varelser i skogen. Är det enhörningar? Eller är det monster? Nej, det är zombie-enhörningar! Och av någon anledning kräks de regnbågar överallt ... Vad har hänt med dessa en gång vackra magiska djur? Och vad ska Xander göra med denna otippade upptäckt?

Knasig humor där vi får se våra älskade sago-väsen ur nya vinklar! I den första boken om den helt vanliga, lite tafatta pojken Xander, får vi följa med när han lär känna tre förvisade enhörningar med zombie-sjuka. En knäpp och fantasieggande kapitelbok för den som är sugen på skruvad humor!

Extramaterial

Dokument (0)

Om författaren

Matthew K. Manning har skrivit över hundra böcker och ett dussin serietidningar, bland annat den populära miniserien Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles Adventures. Han har jobbat med Marvel, DC, Disney och en mängd olika förlag och skrivit manus till flera av de stora seriefigurerna.

 

Porträtt: M. K. Perker

Läs mer

Böcker från samma författare


Böcker inom samma kategori


Kunder har även köpt

  • 134 kr
  • Återberättare Mats Rehnman
    151 kr
  • 162 kr