Hem » Bokserier » Avbrottet » Avbrottet 4 - Vi mot mörkret

Avbrottet 4 - Vi mot mörkret

Markos kriminella gäng har kidnappat Elis mamma. Elis måste möta Marko ansikte mot ansikte. Och han tvingas göra det helt ensam. Men Elis är faktiskt inte ensam.
1+ 191 kr
5+ 182 kr
10+ 173 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Markos kriminella gäng har kidnappat Elis mamma. Elis måste möta Marko ansikte mot ansikte. Och han tvingas göra det helt ensam. Men Elis är faktiskt inte ensam. Tora och Elis hittade preppern Bengan och han ska lära alla att leva i en värld utan el. Och polisen Hamid hjälpte dem att släcka branden på muséet. Sakta men säkert har Elis samlat ihop sitt eget lilla gäng. Men Markos gäng är så många fler, och de är inte rädda för att använda dödligt våld ...

Spänningen kulminerar i denna fjärde och avslutande del i serien Avbrottet – en dystopisk thriller om en laglös värld helt utan el. Serien är ett bra diskussionsunderlag i klassrummet, för vad hade hade egentligen hänt om all elektronik plötsligt slutade att fungera? Hur hade vi levt? Vad hade vi behövt lära oss? Med inslag av prepping och gängkriminalitet levererar Daniel Åberg en bladvändare för den som vill känna adrenalinet rusa i ådrorna.

Om författaren

Jag kommer från Sandviken, har bott många år i Stockholm men lever nu i allra nordligaste Sverige i Vittangi, som ligger öster om Kiruna.

Det jag tycker är absolut roligast när jag skriver är att placera mina karaktärer i hopplösa situationer. Håller samhället på att gå under? Häftigt! Det betyder ju att min hjälte får något rejält att bita i. Och undergången ska bara vara starten, därifrån blir det bara värre. Hjälten måste ju utmanas och läsaren överraskas.

Jag har skrivit en lång rad spänningsböcker för vuxna tidigare, men Avbrottet är min första lättlästa bokserie för unga. Jag hoppas verkligen att ni ska gilla den.

Läs mer

Böcker från samma författare

  • 191 kr
  • 191 kr
  • 191 kr

  • Böcker inom samma kategori

  • 191 kr
  • 191 kr
  • 191 kr

  • Kunder har även köpt