Hem » Lättlästa böcker A-Ö » Unga superhjältar - GHOST 1: Som en tjuv i natten

Unga superhjältar - GHOST 1: Som en tjuv i natten

1+ 180 kr
5+ 172 kr
10+ 163 kr

Dokument (0)

Omdöme (1)
En actionfylld & spännande bok!
”Ghost – Som en tjuv i natten” är den första actionfyllda boken i den spännande serien ”Unga superhjältar”. Bokserien handlare om ungdomar som har de jobbigt på olika sätt. På grund av olika anledningar lever de utan sina föräldrar och kämpar med det. Under olika omständigheter drabbas de av oväntade superkrafter när olika saker ger dem makt och kraft, men med de nya superkrafterna ställes de inför det klassiska moraliska dilemmat, ska krafterna användas för att hjälpa andra eller hjälpa sig själv?

Det här är en ny bokserie med fristående böcker som vänder sig till ungdomar mellan 9 till 12 åringar med eller utan lässvårigheter.

Bokserien är actionfylld och spännande med högt tempo som är skriven med lagom lättläst text tillsammans med svartvita illustrationer.

Det som är bra är att de tillkommer en handledning till boken, så som det gör till Hegas alla böcker.
Lämna ett omdöme

Produktbeskrivning

Danny är en tjuv. Han stjäl för att hjälpa sin bästa vän som står i skuld till ett kriminellt gäng. Dannys sista uppdrag för att hans vän ska bli skuldfri, blir att stjäla en väska från ett mäktigt företag. Då lägger han vantarna på en mycket ovanlig dräkt. En dräkt som kan göra honom osynlig och ger honom förmågan att gå igenom väggar. Kanske är det exakt vad han behöver för att hjälpa sin far, som sitter i fängelse, dömd för mord ... 

GHOST - Som en tjuv i natten är den första hårdkokta boken i den spännande serien Unga superhjältar. Om ungdomar med stora krafter som ställs inför det klassiska moraliska dilemmat, ska krafterna användas för att hjälpa andra eller hjälpa sig själv?

Läs mer

Recensioner

Fakta om boken

Artnr: 819850
Streckkod: 9789178819850
Författare Bjarke Schjødt Larsen
Illustratör Andreas Erstling
Översättare Marie Helleday Ekwurtzel
Ålder 9-12
Pärm Hård
Mediatyp Bok

Andra böcker från samma författare

Kunder som har köpt denna bok har även köpt