Hem » Bokserier » Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna » Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna 3 - Resan till Pegasia

Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna 3 - Resan till Pegasia

  • Boken finns i lager:
1+ 162 kr
5+ 155 kr
10+ 147 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

En rosa enhörning stirrar på Xander. Xander har visserligen sett enhörningar förut. Tre stycken till och med. Men de är ruttna och kräks regnbågar och bor på soptippen bakom äppelodlingen. Och INGEN av dem är rosa och luktar bubbelgum. Som den här.

När en ny enhörning dyker upp på jorden börjar en spännande, knäpp och osannolik resa mellan parallella världar. Det här är perfekta kapitelböcker för läsare som gillar knasiga och skruvade berättelser. Med ett snabbt och träffsäkert språk efterliknar böckerna om Xander tecknade tv-seriers rappa humor och flippade universum. Har du läsare som gillar enhörningar, roliga zombier, fartfyllda äventyr, parallella världar eller bara skruvad humor så är det här precis rätt bok för dem!

Extramaterial

Dokument (0)

Om författaren

Matthew K. Manning har skrivit över hundra böcker och ett dussin serietidningar, bland annat den populära miniserien Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles Adventures. Han har jobbat med Marvel, DC, Disney och en mängd olika förlag och skrivit manus till flera av de stora seriefigurerna.

 

Porträtt: M. K. Perker

Läs mer

Böcker från samma författare


Böcker inom samma kategori


Kunder har även köpt

  • Torsten Bengtsson
    184 kr
  • Michael Anthony Steele
    127 kr
  • Louise Simonson & Jimena Sanchez
    151 kr