Hem » Bokserier » Nevermind » Nevermind 2 - Om jag bara kan få henne ur mitt huvud

Nevermind 2 - Om jag bara kan få henne ur mitt huvud

  • Boken finns i lager:
1+ 181 kr
5+ 173 kr
10+ 164 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Lou kan inte släppa tjejen från festen. Men på frågan om de ska ses igen kommer inget svar. Det är tyst i telefonen. Charlie tycker Lou ska glömma henne, ge sig ut och dejta någon annan. Hon var ju ändå tre år yngre! Det finns fler roliga tjejer därute! Livet är nu! Men Lou kan inte gå vidare. Det känns liksom annorlunda. Som att de klickade på ett sätt som inte skett förut. Men hon svarar ju inte. Så något måste Lou göra för att distrahera sig. 

En berättelse om längtan och kärlek vid första ögonkastet. Om att vara mitt i ungdomens sus men bara känna det där tunga mörkret som är olycklig kärlek. Det är en berättelse om vänskap som kanske inte alltid förstår men alltid försöker lätta upp mörkret. Hela berättelsen utspelar sig i Lous telefon. Berättad genom sms och i anteckningar.

Om författaren

Ebba Hyltmark gillade att hitta på historier när hon var barn. Hon tyckte också om att höra andras berättelser. Hon debuterade som författare redan när hon var 17 år och fortfarande gick på gymnasiet.

Hennes berättelser handlar ofta om livet på högstadiet och gymnasiet. Det kan handla om kärlek, vänskap och allt som händer när man går från att vara barn till ung vuxen. Ebba inspireras av sin omgivning, men händelserna i böcker är påhittade. Däremot kan känslorna som karaktärerna  upplever vara riktiga. "Jag skriver för jag vill att läsaren ska kunna känna känslorna genom orden."

Läs mer

Böcker från samma författare


Böcker inom samma kategori


Kunder har även köpt