Hem » Bokserier » Maj Bylocks äventyrs-klassiker » Maj Bylocks äventyrs-klassiker - Oliver Twist

Maj Bylocks äventyrs-klassiker - Oliver Twist

  • Produkten finns i lager:
1+ 190 kr
5+ 181 kr
10+ 172 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Oliver Twist har det inte lätt. Föräldralös som han är får han växa upp på hemska barnhem. Oliver flyr till London där han möter skurken Fagin som lär upp föräldralösa barn att bli tjuvar. Fagin och hans gäng av kriminella är inget för lilla Oliver. Kan han lyckas fly och skapa sig ett lagligt och bra liv?

Äntligen kan du sätta nyutgåvor av Maj Bylocks älskade lättlästa klassiker i bokhyllan. För många är Majs äventyrsklassiker det första mötet med klassisk litteratur. Så älskade att de ofta står sönderlästa och slitna på bibliotekshyllorna. Nu får de ett nytt liv med nya omslag, ett moderniserat språk och illustrationer av nyexaminerade illustratörer och serietecknare.

Extramaterial

Dokument (0)

Om författaren

Charles Dickens levde i Storbritannien 1812-1870. Under hans barndom fick hans pappa ekonomiska problem och han tvingedes börja arbeta tidigt. Dickens gick knappt i skolan under sin uppväxt, men lärde sig stenografera som tonåring vilket ledde till arbete som journalist. Under flera år arbetade han som journalist och sedan även redaktör innan hans skönlitterära skrivande tog över.

Dickens debuterade med Pickwickklubben och den släpptes som en följetong unde nästan två års tid. Flera av hans andra böcker gavs också först ut som följetong innan de kom som inbundna romaner. Dickens böcker blev mycket populära redan under hans livstid och gjorde Dickens rik. Och ett mått på Dickens popularitet är att ingen av hans romaner eller noveller någonsin har slutat tryckas i nya upplagor på originalspråk.

Läs mer

Böcker från samma författare


Böcker inom samma kategori


Kunder har även köpt

  • 162 kr
  • Artur Laperla
    174 kr
  • 184 kr
  • 162 kr