Hem » Bokserier » Nevermind » Nevermind 1 - Jag skriver till honom och säger att allt är okej

Nevermind 1 - Jag skriver till honom och säger att allt är okej

  • Boken finns i lager:
1+ 181 kr
5+ 173 kr
10+ 164 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Vanessa har gjort något skitdumt. På en fest hånglar hon med någon, som inte är hennes pojkvän. Måste hon berätta det för pojkvännen Mio? Det betydde ju egentligen ingenting. Eller gjorde det det? Vanessa slits mellan att vara ärlig mot sig själv och sin pojkvän utan att såra någon.

Jag skriver till honom och säger att allt är okej är första delen i Nevermind. En chattbok som helt utspelar sig i Vanessas chattkonversationer med sina kompisar och familj.

Extramaterial

Dokument (0)

Om författaren

Ebba Hyltmark gillade att hitta på historier när hon var barn. Hon tyckte också om att höra andras berättelser. Hon debuterade som författare redan när hon var 17 år och fortfarande gick på gymnasiet.

Hennes berättelser handlar ofta om livet på högstadiet och gymnasiet. Det kan handla om kärlek, vänskap och allt som händer när man går från att vara barn till ung vuxen. Ebba inspireras av sin omgivning, men händelserna i böcker är påhittade. Däremot kan känslorna som karaktärerna  upplever vara riktiga. "Jag skriver för jag vill att läsaren ska kunna känna känslorna genom orden."

Läs mer

Böcker från samma författare


Böcker inom samma kategori


Kunder har även köpt

  • 180 kr
  • 180 kr
  • Mattias Andersson
    140 kr
  • H.I Larry och Craig Phillips
    180 kr