Hem » Bokserier » Flippade sagor » Flippade sagor - Snövit och de sju robotarna

Flippade sagor - Snövit och de sju robotarna

  • Boken finns i lager:
På planeten Teknikus finns en flicka som heter Snövit. Hon är skapad av planetens smartaste snillen för att bli den perfekta drottningen. Det visar sig att hon också är expert på att laga robotar. Den onda drottningen på Teknikus hatar Snövit och skickar iväg henne för att hon inte ska ta över tronen.
1+ 151 kr
5+ 144 kr
10+ 137 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

På planeten Teknikus finns en flicka som heter Snövit. Hon är skapad av planetens smartaste snillen för att bli den perfekta drottningen. Det visar sig att hon också är expert på att laga robotar. Den onda drottningen på Teknikus hatar Snövit och skickar iväg henne för att hon inte ska ta över tronen. Men Snövit är snäll och hjälpsam och har många vänner. De vill gärna hjälpa Snövit att komma tillbaka.

Serien Flippade sagor tar en klassisk saga och flippar den. Det här är Snövit på ett helt nytt, galet och modernt sätt! Häng med till planeten Teknikus där vi får träffa universums smartaste och snällaste Snövit!

Om författaren

Louise Simonson föddes 1946 och är serieförfattare och redaktör. Under sin långa karriär har hon arbetat för både Marvel och DC Comics och skrivit om monster, superhjältar, science fiction och fantasy. Hon är gift med serieskaparen Walter Simonson. År 1992 fick hon Comic-con internationals Inkpot Award för Outstanding Achievement in Comic Arts.

Jimena Sánchez föddes 1980 i Mexico City. Hon studerade illustration vid konstskolan Escuela Nacional de Artes Plásticas och har sedan bott och arbetat i både USA och Spanien. Nu bor hon i Mexico City igen där hon är illustratör och serietecknare. Hennes teckningar har publicerats i många barnböcker och tidningar.

Läs mer

Böcker från samma författare


Böcker inom samma kategori

  • 151 kr
  • 151 kr
  • 151 kr
  • 151 kr

  • Kunder har även köpt

    Finns att köpa från och med 7 februari.