Hem » Bokserier » Flippade sagor » Flippade sagor - Skönheten och havs-odjuret

Flippade sagor - Skönheten och havs-odjuret

  • Produkten finns i lager: 5 augusti
1+ 151 kr
5+ 144 kr
10+ 137 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Havsodjuret Kraken är havets skräck. Men det är ingenting som hindrar Bella från att ge sig ut med sitt skepp. Hon har två drömmar: att bli en hjälte och att bota pappas hemliga förbannelse. När Kraken kommer gör hon sig redo för strid. Men istället för att slåss tar Kraken Bella till en ö. Vad har den i kikaren?

Skönheten och odjuret är en klassiker många barn har stött på. I sin flippade form är den fartfylld och full av havsskum –en spännande utgångspunkt för att prata både om hur sagor är uppbyggda och om hur klassiker influerar populärkulturen idag.

Skönheten och havs-odjuret är den nionde klassiska sagan i grafiska romanserien Flippade sagor.

Om författaren

Louise Simonson föddes 1946 och är serieförfattare och redaktör. Under sin långa karriär har hon arbetat för både Marvel och DC Comics och skrivit om monster, superhjältar, science fiction och fantasy. Hon är gift med serieskaparen Walter Simonson. År 1992 fick hon Comic-con internationals Inkpot Award för Outstanding Achievement in Comic Arts.

Jimena Sánchez föddes 1980 i Mexico City. Hon studerade illustration vid konstskolan Escuela Nacional de Artes Plásticas och har sedan bott och arbetat i både USA och Spanien. Nu bor hon i Mexico City igen där hon är illustratör och serietecknare. Hennes teckningar har publicerats i många barnböcker och tidningar.

Läs mer

Böcker från samma författare

  • Louise Simonson & Jimena Sanchez
    151 kr

  • Böcker inom samma kategori


    Kunder har även köpt