Hem » Lättlästa böcker A-Ö » Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna 2 - Älvor hatar ponnyer

Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna 2 - Älvor hatar ponnyer

1+ 162 kr
5+ 155 kr
10+ 147 kr

Dokument (0)

Omdöme (1)
Bok som passar ovilliga läsare!
”Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna” är verkligen en helknasig bokserie där vi får se våra magiska sagoväsen ur en ny vinkel!

”Här får vi lära känna pojken Xander och den dagen när möter tre enhörningar med zombie-sjukan som av någon anledning kräks regnbågar överallt. Det har förvisats till jorden från sin värld, när de blev zombie enhörningar, men hur gömmer man dessa väldigt pratglada och kräksjuka enhörningar bland människor som inte tror på magi och sagoväsen och speciellt inte zombie enhörningar. Det blir inte bättre när det även kommer älvor som absolut inte är vackra och snälla varelser utan dessa älvor är insektsälvor som är allt annat än snälla och hjälpsamma och det blir återigen upp till Xander att lista ut ett sätt att skicka tillbaka älvorna ditt dom kom ifrån.”

Det här är två stycken skruvade, och roliga böcker som lär väcka läslusten hos läsare mellan 9 - 12 år som vill ha lättlästa kapitelböcker med humoristisk handling.

Böckerna är skrivna med luftig text med en rapp handling som förstärks av knasiga bilder som både finns i färg och delvis i svartvita illustrationer.

Det här är böcker för ovilliga läsare som gillar böcker fyllda med knasig humor.
Lämna ett omdöme

Produktbeskrivning

Trodde du att älvor var vackra och snälla små varelser som alltid hjälper till? Då trodde du fel! Älvorna som dyker upp på äppelodlingen, där Xander har sin magi-show med de regnbågs-kräkande enhörningarna, är allt annat än snälla och hjälpsamma. Och självklart är det Xander som måste lista ut ett sätt att få iväg älvorna därifrån.

Tokroligt, magiskt och helskruvat! I den andra boken om Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna träffar vi nya knasiga, magiska varelser. En kapitelbok fylld av humor, ironi, zombie-enhörningar, elaka älv-insekter och, såklart, en nervös men påhittig, magi-älskande pojke!

Läs mer

Recensioner

Fakta om boken

Artnr: 818273
Streckkod: 9789178818273
Författare Matthew K Manning
Illustratör Joey Ellis
Översättare Peter Eronson
Ålder 9-12
Antal sidor 109
Mediatyp Bok