Hem » Bokserier » Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna » Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna 2 - Älvor hatar ponnyer

Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna 2 - Älvor hatar ponnyer

  • Boken finns i lager:
1+ 162 kr
5+ 155 kr
10+ 147 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Trodde du att älvor var vackra och snälla små varelser som alltid hjälper till? Då trodde du fel! Älvorna som dyker upp på äppelodlingen, där Xander har sin magi-show med de regnbågs-kräkande enhörningarna, är allt annat än snälla och hjälpsamma. Och självklart är det Xander som måste lista ut ett sätt att få iväg älvorna därifrån.

Tokroligt, magiskt och helskruvat! I den andra boken om Xander och de regnbågs-kräkande enhörningarna träffar vi nya knasiga, magiska varelser. En kapitelbok fylld av humor, ironi, zombie-enhörningar, elaka älv-insekter och, såklart, en nervös men påhittig, magi-älskande pojke!

Extramaterial

Dokument (0)

Om författaren

Matthew K. Manning har skrivit över hundra böcker och ett dussin serietidningar, bland annat den populära miniserien Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles Adventures. Han har jobbat med Marvel, DC, Disney och en mängd olika förlag och skrivit manus till flera av de stora seriefigurerna.

 

Porträtt: M. K. Perker

Läs mer

Böcker från samma författare


Böcker inom samma kategori


Kunder har även köpt