Världarnas krig

1+ 179 kr
5+ 171 kr
10+ 162 kr

Dokument (0)

Bokprat

Handling

Fakta om boken

Artnr: 437958
Streckkod: 9789175437958
Författare H.G. Wells
Illustratör Per Demervall
Översättare Per Demervall
Hegas-nivå 4 - För dig som vill läsa berättelser som kräver en viss förförståelse och utvidgar ditt ordförråd.
Ålder 9-12
Antal sidor 80

Recensioner

Lämna ett omdöme
Omdöme (1)
Väck läslusten med science fiction-klassiker i ny stil!
Väck läslusten med science fiction-klassiker i ny stil!

Om ni vill läsa klassiska science fiction-romaner på ett nytt, inspirerande och spännande sätt, där ni kan läsa om alienattacker som leder till förödande framtidskrig, chansen att resa i tiden, möjligheten att bli osynlig och de tillhörande problemen som uppsåt med att vara osynlig, och läsa om den galna vetenskapsmannen som skapar hybridvarelser av olika oskyldiga djur och förvandlar dem till konstiga människor.

I de klassiska böckerna såsom "Världarnas krig", "Den osynlige mannen", "Tidsmaskinen" och "Doktor Moreus ö", kan ni läsa om alla dessa hypotetiska och mörka händelser.

Även om böckerna skrevs för mer än 100 år sedan av författaren H.G. Wells, så fascineras människor fortfarande av liknande händelser, varpå man fortfarande kan läsa om i dagens böcker och se i filmer.

Det som är bra är att nu finns dessa fyra science fiction-böcker i en fristående "HG Wells-klassiker" omarbetade för att locka dagens ungdomar.

Med illustratören Per Demervalls actionfyllda och färgstarka bokomslag, samt bilder utformade i serieformat, illustrerade i svartvit, förstärks Wells fängslande handling som är skriven med löpande text och med seriebilder med tillhörande pratbubblor där delar av handlingen även utspelar sig.

Något som gör att böckerna i serien ”H.G. Wells-klassiker” går utmärkt att läsa en idag även om originalen är skrivna för cirka 130 år sedan!

På detta nya och moderna sätt väcks läslusten hos äldre ungdomar, som här får möjligheten att ta del av klassiska böcker i hybridformat fyllda av action, spänning och skrämmande science fiction.

Av samma författare

  • H.G. Wells
    179 kr
  • H.G. Wells
    179 kr
  • H.G. Wells
    179 kr
  • Andra har även köpt