Hem » Bokserier » Svartforsa » Svartforsa 2 - Så jävla splittrad

Svartforsa 2 - Så jävla splittrad

  • Produkten finns i lager: 2 december
1+ 186 kr
5+ 177 kr
10+ 169 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Det är Milo på moppe, Ivar med sin epa och Ayan på cykel. En udda trio som hängt ihop sedan alltid. Men något håller på att gå sönder. Är det Ivars ständiga ilska över att Forsapartiet tagit över stan? Eller är det att Milo dansat med Elina, partiledarens dotter? Eller är det att samhället är i kaos av alla konflikter kring vattenkraftverket?

En dystopisk glesbygdsskildring som bubblar av motsättningar och ung kärlek. Här möter motorer och ungdomshäng, kärlek, lojalitetskonflikter och fylla. Under ytan lurar även allvarliga teman som rör klimat och ekonomi, demokrati och frihet, populism och makt.

Så jävla splittrad är andra delen i Sävaträsk-författaren Pär Sahlins serie Svartforsa.

Extramaterial

Dokument (0)

Om författaren

Jag heter Pär Sahlin och är författare. Innan jag blev författare på heltid arbetade jag som lärare och jag möter fortfarande elever när jag gör författarbesök ute på skolor. Under mina besök brukar jag prata om mina böcker och ge olika skrivtips. Eleverna får även pröva på olika muntliga och skriftliga övningar. Målet är att väcka unga människors intresse för läsande och skrivande.

Jag hoppas och tror att intressanta, roliga och spännande lättlästa böcker kan väcka läslust hos unga människor. Jag vill att mina böcker ska utmana och roa läsarna. Jag har fått höra att mina böcker är både roliga och allvarliga på en och samma gång. Det blir jag väldigt glad att få höra.

Vill du veta mer eller boka ett författarbesök så kan du göra det här: www.parsahlin.se eller genom att skicka ett mejl till: par.sahlin@gmail.com

 

Foto: Henrik Kindgren

Läs mer

Böcker från samma författare


Böcker inom samma kategori


Kunder har även köpt