Produkter   » Alla böcker A-Ö » Produkt
Mysteriet på kyrkogården

Mysteriet på kyrkogården

Fakta om boken
Författare: Torsten Bengtsson
Illustratör: Katarina strömgård
Hegas-nivå:
Lix-tal: 16
Antal sidor: 76
ISBN: 978-91-7543-124-6
Artikelnummer: 431246
 
Mer information:
Läsnyckel
Läsprov

Mysteriet på kyrkogården


Författare: Torsten Bengtsson
Illustratör: Katarina strömgård
Antal:

Pris: 152 kr/st
 

 

Splej – Häng med från början!

Kompisarna Peo, Jamal, Ester och Lollo startar en egen nyhetskanal som de kallar för SPLEJ. De gör filmklipp och lägger ut på nätet. Samtidigt händer det något mystiskt på kyrkogården. Någon smyger runt bland gravarna och stjäl blommor ... vem gör något sådant? Kanske kan gänget i SPLEJ lösa mysteriet!

Splitterny serie med stor verklighetsförankring av Torsten Bengtsson. Här finns gott om stoff för diskussioner i klassrummet och hemma om flera viktiga och ständigt aktuella ämnen som vänskap, kärlek, död, jämställdhet och hemlöshet. Katarina Strömgård bidrar till känslan med fina illustrationer i svartvitt.
 

"Vissa berättelser känns självklara - Mysteriet på kyrkogården är en sådan. Det är en ganska enkel deckare, ingen action precis, men ändå fylld av lågintensiv spänning. /../ Det är fint berättat av Torsten Bengtsson, eftertänktsamt, på ett sätt som väcker intresse."

Staffan Engstrand BTJ-häfte 2015:10

Relaterade produkter

Alla böcker A-Ö

Mysteriet på kyrkogården Bok+CD
CD ingår! Mp3-fil och Fulltext-DAISY Splej – Häng med från början! Kompisarna Peo, Jamal, Ester och Lollo startar en egen nyhetskanal som de kallar för SPLEJ. De gör filmklipp och lägger ut på nä...
Läs mer
NivåHegas-nivå 3
från 183 kr/st
Antal:

Tillbaka

right