18/9
Hegas
Lärare och bibliotekarier vittnar om hur eleverna fastnar och slukar flera böcker på rad om zombies, vampyrer, spöken eller andra rysligheter. Pirret i magen håller i sig, kanske är lampan tänd ibland om natten, men läslusten är väckt och förhoppningsvis lever den kvar livet ut.
0 kommentar(er)
31/8
Hegas
Är du på jakt efter böcker till nybörjarläsare i åldern 6 till 8 år? Då har du hamnat rätt. Vi på redaktionen har valt ut fem titlar i fem olika Hegas-nivåer! Våra nivåer finns till för att du ska kunna sätta rätt bok på rätt nivå i rätt barns händer. På så sätt blir läsningen lustfylld.
0 kommentar(er)
14/2
Hegas
Läslust och skrivande hänger mycket ihop om man frågar Annika Widholm. Det märker hon både hos sig själv och hos de elever hon möter på sina författarbesök.
0 kommentar(er)
6/2

Grottspanarna är den fjärde boken i populära spanarserien om Hanna och Malva. Den här gången är det en lite läskig grotta som ska undersökas.

Nu kommer även den första boken i serien - Spökspanarna, på arabiska.
Den finns även som ett tvillingpaket, en svensk och en arabisk bok till ett förmånligt pris.

 

"Jag heter Annika Widholm och är författare till Grottspanarna, som är den fjärde delen i bokserien Spanarna. De tre första böckerna om Malva och Hanna heter Spökspanarna, Zombiespanarna och Trollspanarna. Då spanar de istället efter spöken på ett bibliotek, zombier i en galleria och farliga troll under en skolutflykt i skogen.
Det är roligt att skriva om Malva och Hanna eftersom de alltid är med om spännande saker. Jag tycker också om att de är vänner trots att de är så olika varandra och inte alls har samma intressen."
Annika Widholm, författare

0 kommentar(er)
14/8

Sensommaren blev precis ännu bättre!
Nu är Hegas första hösttitlar här och vi drar igång med två riktiga nagelbitare! Du är jagad, andra delen i Benni Bødkers rysarserie Zombie World, har till skillnad från föregångaren Zombie City vänt på perspektivet – nu är det ur zombiens synvinkel läsaren får uppleva alla rysligheter.

I den åttonde efterlängtade delen av hemlighets-serien möter Ella ett riktigt spöke. Men finns det verkligen riktiga spöken? Och vad är egentligen Spöktågets hemlighet?
Vi ser fram emot att få dela med oss av höstens spännande och breda utgivning, detta är bara början.

0 kommentar(er)