Hem » Bokserier » LOVE » LOVE 4 - Kärlekens planet

LOVE 4 - Kärlekens planet

  • Produkten finns i lager: 2 september
1+ 184 kr
5+ 176 kr
10+ 167 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Adele tar med Lina och Abeba till Sardinien. Det känns pirrigt och stort att resa iväg själva. Men även bland varma vågor och spännande vespa-turer letar sig mörkret in. Kroppskomplex och förvirrade känslor tvingar dem att utforska hur modiga de verkligen är i förhållande till sina hjärnspöken.

Det kan kännas plågsamt när kompisarnas kroppar ändras medan man själv fortfarande känner sig som ett barn. Och det kan kännas skrämmande att börja agera på sina känslor. Med illustrationer som osar sommarvärme och en målgruppsnära dialog berättar BeKa och Maya om mod, kärlek och identitet. Teman som många pre-teens kan känna igen sig i.

Kärlekens planet är den fjärde delen i den grafiska serien LOVE.

Extramaterial

Dokument (0)

Om författaren

Namnet BeKa är en pseudonym. Bakom den gömmer sig faktiskt två författare: Caroline Roque och Bertrand Escaich!
Caroline och Bertrand träffades på en lektion i afrikansk dans när de var studenter. Båda två drömde om att skriva berättelser men ingen av dem hade testat. Så då bestämde de sig för att skriva tillsammans!
Efter det där första mötet har Caroline och Bertrand skrivit en massa böcker ihop. Målet är att skapa nya spännande världar och skriva om människors liv på ett sätt som griper tag i läsaren.

Läs mer

Böcker från samma författare


Böcker inom samma kategori


Kunder har även köpt