Hem » Lättlästa böcker A-Ö » LOVE 1 - Hjärtats hemligheter

LOVE 1 - Hjärtats hemligheter

1+ 180 kr
5+ 172 kr
10+ 163 kr

Dokument (0)

Omdöme (1)
En sockersöt serietidningsgodbit som är fylld med djupa känslor!
I den sprudlande, bubblande, dunkande och spännande boken LOVE ~ Hjärtats hemligheter får läsarna nysta i kärlekens mysterier.

LOVE är en grafisk serie om vänskap, identitet, skvaller och magpirr.

Författaren och illustratören sätter känslorna både i text och bild och påminner oss om vilka vi var 11 år gamla, med oron, glädjeämnena och även sorgerna... här kastas ljus över de dagliga tillvaron för tonåringar, och allt som händer inuti deras huvuden, där illustratören har skapat detaljrika och färgrika bilder i pastell som gör att boken ber om att få slukas!

En sockersöt serietidningsgodbit som är fylld med djupa känslor!

Hjärtats mysterier är första delen i den underbart tecknad serien LOVE som med sin vardagsnära berättelse får liv genom sina färgstarka, manga-inspirerade bilder.
Lämna ett omdöme

Produktbeskrivning

Vad är grejen med kärlek? Lina och Abeba fattar inte. Hur kul kan det vara att stå och hångla bakom bibblan hela dagarna? Och varför blir folk bara kära i de snygga och populära på skolan? Lina och Abeba bestämmer sig för att gå till botten med kärlekens mysterier. Men i samma stund som de börjar fråga runt bland kompisarna bryter kaos ut på skolan: förälskade par gör slut, kompisar börjar bråka, en lista på skolans snyggaste tjejer sprids i korridorerna. Kärlek verkar göra folk galna. Till och med Lina och Abeba dras med i kaoset.

Manga + kärlek = sant! Hjärtats hemligheter är första delen i den nya grafiska serien LOVE om magpirr och hjärtslitande förälskelser; om svartsjuka, skvaller och utseendenormer; om självförtroende, identitet, vänskap. Och självklart om love – kärlek! Det här är en färgsprakande serie med luftig text, en dialog- och bilddriven berättelse för mellanåldersläsaren som inte kan få nog av manga.

Läs mer

Recensioner

Fakta om boken

Artnr: 088893
Författare BeKa
Illustratör Maya
Översättare Johanna Brock
Ålder 9-12
Antal sidor 96

Andra böcker från samma författare

Kunder som har köpt denna bok har även köpt

  • 175 kr
  • Marie Helleday Ekwurtzel - författare
    180 kr
  • Shannon Watters & Noelle Stevenson
    162 kr