Hem » Bokserierna » Läslust åt alla! - Tips och tricks från läsfrämjare i skola och på bibliotek

Läslust åt alla! - Tips och tricks från läsfrämjare i skola och på bibliotek

1+ 255 kr
5+ 244 kr
10+ 232 kr

Dokument (0)

Produktbeskrivning

Vill du sätta igång med ett läsfrämjande projekt men behöver lite inspiration? Då har du hittat rätt! I den här boken delar ett antal lärare och bibliotekarier med sig av sina bästa metoder och projekt för att främja läsningen för barn och ungdomar runt dem. Lek med rekvisita eller höj hela kommunens resultat på nationella proven – här finns både små och stora idéer att inspireras av. 

Ropen skalla, läslust åt alla! Så kan det låta om vi på Hegas skulle demonstrera vår kärnvärdering! Och vi vet att vi inte är ensamma om att brinna för allas rätt till läslust. Därför har vi samlat ihop riktigt bra tips från lärare och bibliotekarier kring läsfrämjande insatser som gjort skillnad på riktigt. Inspireras till egna projekt eller kopiera en metod rakt av – och glöm inte att berätta för oss om era läslustprojekt sedan!

Läs mer

Fakta om boken

Artnr: 084444
Streckkod: 9789180084444
Författare Hegas förlag
Antal sidor 123

Recensioner

Lämna ett omdöme
Omdöme (2)
Brinner du också för allas rätt till läslust?
I denna inspirerade metodhandbok får får vi läsa mer om när en härlig samling läsnördar berättar om hur de på olika sätt arbetar läsfrämjande!

Boken ”Läslust åt alla” är en lättläst och överskådlig metodhandbok fylld med en massa tips från olika läsfrämjare runt om i Sverige.Här får vi ta del av när olika lärare och bibliotekarier delar med sig av sina bästa tips på olika projekt och metoder för att uppmuntra och öka läslusten hos barn och unga.

Boken Läslusten åt alla är helt klart den bästa metodhandboken för dig som vill få inspiration att sparka igång ett eget läsprojekt!

Vill ni läsa mer om boken samt ta del av andra inspirerade läs- och bokaktiviteter, gå då till Gullis lästips hemsida och sök efter titeln ”Läslust åt alla” eller ”Olika läsprojekt”.
Toppenbra!
Nu kliar det ordentligt i fingrarna vill jag lova! Har hittat så mycket spännande projekt och idéer i denna bok, så nu behöver jag bara dra med resten av pedagogerna i skolan så kör vi sen! 😆

Nä men allvarligt, är du ansvarig för ett skolbibliotek eller är lärare så kan jag verkligen rekommendera den här boken. En härlig samling läsnördar som berättar om hur de arbetar läsfrämjande, man blir så pepp!
Butikens svar:
Hej Malin!

Tack för att du delar med dig! Och du, hör gärna av dig för att berätta om ert läsfrämjande arbete!

/Emma

Bokprat

Andra böcker från samma författare

Kunder som har köpt denna bok har även köpt