Hem » Bokserierna » Superskolan 2 - Kristall-stölden

Superskolan 2 - Kristall-stölden

1+ 138 kr
5+ 131 kr
10+ 125 kr

Dokument (0)

Produktbeskrivning

Att ha superkrafter är inte lätt! Bella har precis fått sin kraft, men vet inte riktigt hur hon ska använda den än. Det är kul att testa vad hon kan göra. Men det går inte alltid så bra. En dag försvinner en viktig kristall från Superskolan. Bella får skulden. Men det är inte hon! Astrid är den enda som tror henne. De måste hitta den riktiga tjuven för att rentvå Bella. Och när de gör det dras de in i något mycket värre än bara stölder.

Serien Super-skolan blandar det vardagliga med det magiska. Alla barn kan känna igen sig i Bellas kamp med magiska vardagsdilemman. Med illustrationer inspirerade av Disney och manga känner läsaren också igen uttrycket från den animerade tv-seriens värld. Det skapar ett fint och läslockande möte mellan det kända och det okända. Korta meningar och kapitel kombineras med bladvändande spänning i Kristall-stölden!

Läs mer

Fakta om boken

Artnr: 088978
Författare Mattias Andersson
Illustratör Mattias Andersson
Hegas-nivå För dig som vill ha en utmanande berättelse med ett vardagligt språk.
Ålder 6-8
Antal sidor 31

Recensioner

Lämna ett omdöme
Omdöme (1)
Med en unik blandning av vardagsdramatik och magi är böckerna spännande bladvändare för barn som vil
"Superskolan" är en spännande bokserie som följer eleverna på en skola med unika individer, alla med olika superkrafter.

Här möter vi Bella som fortfarande söker efter sin magiska superkraft och den nya tjejen i klassen, Astrid. Kan det vara så att de har något gemensamt?

Bokserien "Superskolan" blandar vardagsdilemman med magi. Samtidigt berör böckerna viktiga och igenkännande ämnen hos läsarna.

I bokserien ”Superskolan” ingår idag böckerna ”Kraftlös” och ”Kristall-stölden” och till september 2023 släpps tredje delen ”Monstret”.

Böckerna i bokserien "Superskolan" är både skrivna och illustrerade av Mattias Andersson, som med bokserien ”Superskolan” har skapat en spännande läsupplevelse med luftig och lättläst text uppdelad i korta kapitel tillsammans med färgstarka och välgjorda illustrationer i Disney- och manga stil där läsarna kan känna igen uttrycken från den animerade tv-seriens värld och även få läsarna att lättare
föreställa sig den magiska världen som eleverna på Superskolan lever i.

Med en unik blandning av vardagsdramatik och magi är böckerna spännande bladvändare för barn som vill ha en underhållande läsupplevelse.

Böckerna blandar vardagsdilemman med magi och tar upp viktiga ämnen som identitet, utanförskap, vänskap, olikheter, tillhörighet, samarbete, vänskap och om att duga som man är.

Böckerna är utmärkta högläsningsböcker för lågstadiet och kan användas som en plattform för att öppna upp till diskussioner om värdegrundsfrågor i klassrummet. Med en spännande och underhållande handling, tillsammans med viktiga ämnen som berör, ämnen som vänskap, samt moraliska frågor och livsfrågor, som även kan hjälpa barn att utveckla sin empati och förståelse för andra.
Med lättare text och korta kapitel är böckerna även perfekta för barn som vill läsa själva och ha en rolig läsupplevelse samtidigt som de lär sig om viktiga värdegrundsfrågor.

I bokserien ”Superskolan” ingår idag böckerna ”Kraftlös” och ”Kristall-stölden” och till september 2023 släpps tredje delen ”Monstret”.

Bokprat

Andra böcker från samma författare

 • Mattias Andersson
  138 kr
 • Mattias Andersson
  138 kr
 • Kunder som har köpt denna bok har även köpt

 • 179 kr
 • 162 kr
 • 162 kr
 • Mattias Andersson
  138 kr
 • Marie Helleday Ekwurtzel
  127 kr
 • 179 kr
 • 131 kr
 • 131 kr