Hem » Bokserier » Droners » Droners 2 - Hotet i havet

Droners 2 - Hotet i havet

Följ med på en ny drönartävling tillsammans med lag Tiki! Den här gången går banan genom en vattenfylld grotta full av bitska pirayor. Hur ska deras drönare ta sig igenom grottan utan att bli sönderbiten?
1+ 116 kr
5+ 110 kr
10+ 105 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Följ med på en ny drönartävling tillsammans med lag Tiki! Den här gången går banan genom en vattenfylld grotta full av bitska pirayor. Hur ska deras drönare ta sig igenom grottan utan att bli sönderbiten? Vilken tur att de har Enki i sitt lag. Enki är lite knasig och har nästan inga kompisar, men han är expert på drönare och kommer hitta en lösning. Men så bestämmer sig Enki för att inte dyka upp på tävlingen. Han ska gå på fest, sluta vara knasig och få massor med nya kompisar istället. Han ska bli en ny Enki. Även om det innebär att han sviker lag Tiki.

Hotet i havet är andra delen i den anime-inspirerade serien Droners som blivit tv-serie i många länder. Droners är en actionfylld och rikt illustrerad äventyrsberättelse för lågstadiet som handlar om det kanske coolaste motordrivna fordonet vi har: drönaren. Men det är också en berättelse om vänskap, lagarbete och att våga vara sig själv.

Om författaren

Sylvain Dos Santos är en författare och producent från Frankrike. Han började sin karriär inom reklam, men bestämde sig snart för att ägna sitt arbetsliv åt sin passion och bli manusförfattare för barn-tv. Han startade ett eget produktionsbolag och har skrivit och producerat flera framgångsrika tecknade serier.
Böckerna i serien Droners bygger på en tv-serie med samma namn.

Läs mer

Böcker från samma författare

 • Sylvain Dos Santos
  116 kr

 • Böcker inom samma kategori

 • Sylvain Dos Santos
  116 kr

 • Kunder har även köpt

 • Red. Andreas Hannervik
  142 kr
 • Annika Widholm
  162 kr