Hem » Bokserier » Minecraft » En Minecraft-creepers dagbok » En Minecraft-creepers dagbok 2 - Ett monster på skolan!

En Minecraft-creepers dagbok 2 - Ett monster på skolan!

Jasper har fått nog av skolan. För det första lämnar retstickan Burt inte honom i fred. För det andra har klassen fått i uppgift att sätta upp en skolpjäs. Gah, vad trist! Om han ändå inte vore en explosiv creeper. Då kunde han låtsas vara sjuk. Men tyvärr exploderar creepers så fort de fejkar en hostning.
1+ 184 kr
5+ 176 kr
10+ 167 kr

  Hjälp med urval
  Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  Betala med faktura

Information

Video

Bokens handling

Jasper har fått nog av skolan. För det första lämnar retstickan Burt inte honom i fred. För det andra har klassen fått i uppgift att sätta upp en skolpjäs. Gah, vad trist! Om han ändå inte vore en explosiv creeper. Då kunde han låtsas vara sjuk. Men tyvärr exploderar creepers så fort de fejkar en hostning. Suck! Jasper har inget annat val än att gå till skolan och börja repetera. Pjäsen handlar om en Ender Dragon och är ganska rolig – tills draken blir levande och riskerar att sätta eld på hela skolan ...

Creepern Jasper är tillbaka med ett nytt spännande äventyr i Minecrafts knasigaste biom. Ett monster på skolan! är andra delen i En Minecraft Creepers dagbok som saxar mellan teaterrepetitioner och en mörk grotta bebodd av Minecrafts farligaste boss: End-draken. Det här är Serien (med stort S) för alla spelintresserade mellanstadieläsare som behöver en handlings- och dialogdriven berättelse med humor, action, fisar, zombies och pixliga mober!

Extramaterial

Dokument (0)

Om författaren

Zack Zombie och Pixel Kid är psuedonymer för författarteamet Wiliam och hans son Mathew Peña. De har lite olika roller i skapandet av sina böcker. Ofta kommer Mathew och William på idéerna tillsammans, men det är William som skriver och publicerar dem. Matthew kvalitetsgranskar och bestämmer om de är tillräckligt bra.

Genom sin kärlek till både Minecraft och humoristiska berättelser, kom historierna om Zombie, Creeper och Enderman till. Zack Zombies och Pixel Kids mål är att ge barn som gillar Minecraft roliga läsupplevelser!

Sssssss. Bom!

Läs mer

Böcker från samma författare

  • 184 kr
  • 184 kr

  • Böcker inom samma kategori

  • 184 kr
  • 184 kr

  • Kunder har även köpt