Produkter   » Alla böcker A-Ö » Produkt
Super-Flugo

Super-Flugo

Fakta om boken
Författare: Tedd Arnold
Hegas-nivå:
Lix-tal: 18
Antal sidor: 30
ISBN: 978-91-7543-127-7
Artikelnummer: 431277
 
Mer information:
Läsnyckel
Läsprov

Super-Flugo


Författare: Tedd Arnold
Antal:

Pris: 99 kr/st
 

Flugo blir en hjälte!

Den busiga flugan följer med sin husse Buzz till skolan. Men det är inte så populärt med surrande flugor i matsalen. Särskilt inte när de är förtjusta i sopor … Det är tur att Flugo är så smart. Ta reda på hur Flugo får sitt nya smeknamn!

Lättläst humor för nybörjarläsaren som lockar till läsning och många skratt. Personligt berättad och illustrerad av författaren. Sätt Flugo i händerna på närmaste nybörjarläsare!


Sagt om boken:
"Hela historien byggs upp genom de fantastiska illustrationerna av författaren Tedd Arnold. De är både dramatiska och humoristiska. Huvudpersonerna är hela tiden i full aktion. Allt är hållet i en glad färgskala. De korta meningarna finns i ett fåtal på varje uppslag. Ordvalet är vardagligt och läsförståelsen underlättas hela tiden av att man kan luta sig mot teckningarna. Berättelsen kan användas till högläsning för mindre barn och för egenläsning från 7 år. Vill man låta en läsecirkel få skratta ihop så passar den också som gruppläsning."
Margareta Brengdahl, BTJ-häfte 2015:07

Relaterade produkter

Alla böcker A-Ö

Hej Flugo!
Säg hej till Flugo! Vad gör du om du krockar med en fluga? Och om du väldigt gärna vill ha ett husdjur? Fångar den såklart! En fluga träffar en pojke. Det blir början på en underbar vänskap. Men ...
Läs mer
NivåHegas-nivå 2
från 90 kr/st
Antal:

Tillbaka

right