Produkter   » Bok och ljudbok i paket » Produkt
Sländans hemlighet (Bok+CD)

Sländans hemlighet

Fakta om boken
Författare: Ewa Christina Johansson
Illustratör: Åsa Carlsson
Hegas-nivå:
Lix-tal: 21
Pärm: Hårda pärmar
Antal sidor: 108
ISBN: 978-91-7543-169-7
Artikelnummer: 431697
 
Mer information:
Läsnycklar
Läsprov

Sländans hemlighet (Bok+CD)


Författare: Ewa Christina Johansson
Illustratör: Åsa Carlsson
Antal:

Pris: 201 kr/st
 

CD ingår! Bok med mp3-skiva i ficka.

En mörk och otäck hemlighet

Ella följer efter en vacker trollslända in i en trädgård till ett gammalt hus. Det sägs att vattenhäxan bor där och rövar bort barn. Och det är tydligt att något inte står rätt till. Det bubblar i dammen och något skymtar i fönstret på ovanvåningen. Varför vill sländan locka in Ella i huset? Därinne är det iskall vinter, men utanför är det sommar. Någon andas bakom Ella, men när hon vänder sig om är det ingen där … Ella börjar misstänka att huset bär på en mörk hemlighet.

Ewa Christina Johansson är mästare på mystik och spänning. Hon skriver mycket lättläst utan att förlora drivet och dramatiken i texten. Äntligen kommer en till bok i succéserien om Ella och hemligheterna.

Sagt om boken:
"Författaren Ewa Christina Johansson lyckas gång på gång skapa den där kittlande stämningen i sina böcker som gör att man hastigt vänder blad och nästan håller andan. /.../ Illustrationerna av Åsa Carlsson i fotografisk/grafisk stil understryker känslan av att det som händer är på riktigt."
Madeleine Jehpsson, BTJ-häfte 2015:16

Relaterade produkter

Bok och ljudbok i paket

Spegelns hemlighet Bok+cd
CD ingår! Bok med mp3-skiva i ficka. Tredje plats i Bokjuryn 2011 - kategorin kapitelböcker 9-12! "Tredje fristående boken om Ella, Spegelns hemlighet, är lika spännande som de föregående delarn...
Läs mer
NivåHegas-nivå 3
från 183 kr
Antal:

Bok och ljudbok i paket

Nyckelns hemlighet (Bok+CD)
CD ingår! Bok med mp3-skiva i ficka. En nyckel till det förflutna? En gammal nyckel i en rabatt. Det är väl inget konstigt med det? Men bokstäver börjar synas på nyckeln ... Och ibland verkar den...
Läs mer
NivåHegas-nivå 3
från 183 kr
Antal:

Tillbaka

right