Produkter   » Nyheter » Produkt
Pig och det talande b (Bok+CD)

Pig och det talande bajset

Fakta om boken
Författare: Barbara Catchpole
Illustratör: metaphrog
Hegas-nivå:
Pärm: Hårda pärmar
Antal sidor: 50
ISBN: 978-91-7543-221-2
Artikelnummer: 432212
 
Mer information:
Läsnyckel
Läsprov

Pig och det talande b (Bok+CD)


Författare: Barbara Catchpole
Illustratör: metaphrog
Antal:

Pris: 161 kr/st
 

CD ingår! Mp3-fil och Fulltext-DAISY

Mycket skratt och lite bajs

Peter Ian G reen, P.I.G., är tolv år, har rött spretigt hår och är liten för sin ålder. Han bor med sin mamma, som är stor för sin ålder, storasyster och lillebror. Pig har ett stort brunt plastbajs. Han tror att bajset talar med honom (inte på riktigt, han är inte galen eller så). Men bajset påminner honom om pappa och därför blir han ledsen när han förlorar det. Tur att han har sin bästa vän som kan hjälpa honom få tillbaka det.

Lär känna Peter Ian Green eller Pig, som alla kallar honom. Den personliga dagboksformen med enkla streckade illustrationer har stort driv och suger in läsaren i en fartfylld historia om en uppfinningsrik tolvåring. Med situationer som alla barn kan relatera till vänds sidorna snabbt. Även motvilliga läsare garanteras minst ett skratt. Ett mer lättläst alternativ till Dagbok för alla mina fans.

Sagt om boken:
"Den är handtextad på linjerade sidor och försedd med illustrationer av humoristiska streckgubbar. Texten är tämligen lättläst med korta meningar som oftast har en rak ordföljd, och som i stort sett handlar om ett vardagligt talspråk. Förutom att mest vara en skojig berättelse om bus i skolans värld, så finns här ett underliggande stråk som handlar om familjen - vart har egentligen Pigs pappa tagit vägen och varför är hand försvunnen?”
John Karlsson, BTJ-häfte 1, 2016

Relaterade produkter

Nyheter

Pig och det talande bajset
Mycket skratt och lite bajs Peter Ian G reen, P.I.G., är tolv år, har rött spretigt hår och är liten för sin ålder. Han bor med sin mamma, som är stor för sin ålder, storasyster och lillebror. Pig...
Läs mer
NivåHegas-nivå 2
från 102 kr/st
Antal:

Tillbaka

right