Produkter   » Nyheter » Produkt
Minna och Hugo (Bok+CD)

Minna och Hugo

Fakta om boken
Författare: Martin Jonols
Illustratör: Sanna Sporrong
Hegas-nivå:
Lix-tal: 20
Pärm: Hårda pärmar
Antal sidor: 120
ISBN: 978-91-7543-192-5
Artikelnummer: 431925
 
Mer information:
Läsnyckel
Läsprov

Minna och Hugo (Bok+CD)


Författare: Martin Jonols
Illustratör: Sanna Sporrong
Antal:

Pris: 211 kr/st
 

CD ingår! Mp3-fil och Fulltext-DAISY

Det här med kärlek …

… är inte alltid så lätt. Minna har börjat hänga mer och mer med Jossans brorsa Hugo. De lyssnar på musik och fikar. Men hon vet inte vad han egentligen tycker om henne. Det är svårt att veta vad allt betyder. Och han vågar ju knappt titta på henne. Men Minna får snart annat att tänka på när hennes älskade mormor plötsligt går bort.

En varm bok om hur det kan kännas att hantera många stora känslor på samma gång. Boken är skriven i dagboksform och kastar läsaren rakt in i Minnas verklighet, full av tankar och känslor, kärlek och sorg. Martin Jonols gestaltar skarpt en tonårings kaotiska tillvaro. Det gör ont, det sprudlar – allt på en gång.

Sagt om boken:
"Jonols berättar en enkel och finstämd historia med driv där fokus ligger på den komplicerade kärleken och relationen med morföräldern. Personporträttet, framförallt Minna, är fint tecknade. /../ Sammanfattningsvis är Minna & Hugo en lättläst och välskriven berättelse med relationer i fokus."
Anna Wilner, BTJ-häfte 1, 2016

Relaterade produkter

Nya böcker och ljudböcker

Lyssna på mig!
Kära gamla dagbok, lyssna nu! Minna spelar hiphop tillsammans med sin kompis Jossan. Och hon är faktiskt rätt grym på att sjunga och skriva texter. Musiken blir Minnas flykt från allt som snurrar ...
Läs mer
NivåHegas-nivå 4
från 147 kr/st
Antal:

Nyheter

MInna och Hugo
Det här med kärlek … … är inte alltid så lätt. Minna har börjat hänga mer och mer med Jossans brorsa Hugo. De lyssnar på musik och fikar. Men hon vet inte vad han egentligen tycker om henne. Det ä...
Läs mer
NivåHegas-nivå 4
från 147 kr/st
Antal:

Tillbaka

right