Produkter   » Alla böcker A-Ö » Produkt
Lyssna på mig! (Bok+CD)

Lyssna på mig

Fakta om boken
Författare: Martin Jonols
Illustratör: Sanna Sporrong
Hegas-nivå:
Lix-tal: 21
Pärm: Hårda pärmar
Antal sidor: 12 sidor
ISBN: 978-91-7543-112-3
Artikelnummer: 431123
 
Mer information:
Läsnyckel
Läsprov

Lyssna på mig! (Bok+CD)


Författare: Martin Jonols
Illustratör: Sanna Sporrong
Antal:

Pris: 211 kr/st
 

CD ingår! Bok med mp3-skiva i ficka.

Kära gamla dagbok, lyssna nu!

Minna spelar hiphop tillsammans med sin kompis Jossan. Och hon är faktiskt rätt grym på att sjunga och skriva texter. Musiken blir Minnas flykt från allt som snurrar i huvudet. Som att hennes mamma dejtar en sjukt störig snubbe. Och att prylar på ett mystiskt sätt har börjat försvinna där hemma.

Boken är skriven i dagboksform och kastar läsaren rakt in i Minnas verklighet, full av texter, toner, takter om allt möjligt. Martin Jonols gestaltar skarpt en tonårings kaotiska tillvaro. Det gör ont, det sprudlar – allt på en gång.


- Lättläst för tonåringar om musik och känslor

- Starka tjejer som vågar ta plats och utmana killarna
- Mycket humor och skratt men gott om djupare undertoner

"Detta är en historia om att hitta sig själv och stå upp för det man vill göra; med hiphopmusiken som en fond. Minna är en väl tecknad karaktär och hennes känslor och handlingar känns realistiska i den berg- och dalbana som tonåren kan vara. Jonols språk är lättläst och läsaren dras direkt in i berättelsen - det är full fart från första sidan. /.../ Med ett coolt omslag tillsammans med ett välskrivet innehåll har denna bok stora möjligheter att nå många läsare i tonåren."
Anna Wilner, BTJ-häfte 2015:01

Relaterade produkter

Nya böcker och ljudböcker

Lyssna på mig!
Kära gamla dagbok, lyssna nu! Minna spelar hiphop tillsammans med sin kompis Jossan. Och hon är faktiskt rätt grym på att sjunga och skriva texter. Musiken blir Minnas flykt från allt som snurrar ...
Läs mer
NivåHegas-nivå 4
från 147 kr/st
Antal:

Tillbaka

right