Produkter   » Alla böcker A-Ö » Produkt
Häxboken

Häxboken

Fakta om boken
Författare: Jan Kjaer
Hegas-nivå:
Lix-tal: 14
Antal sidor: 58
ISBN: 978-91-7543-133-8
Artikelnummer: 431338
 
Mer information:
Läsnyckel
Läsprov

Häxboken


Författare: Jan Kjaer
Antal:

Pris: 132 kr/st
 

Svart eller vit häxa?

Mia är ledsen. Hennes farmor har nyss dött. Då visar det sig att Mia har gåvan - hon kan bli häxa, precis som sin farmor. Med hjälp av häxan Elvira och fen Feora lär sig Mia om magi. Det finns två sorters häxor, vita och svarta. Mia vill bli en god vit häxa som hjälper människor, och inte en svart häxa som tycker om att vara elak. Men är det verkligen så lätt som hon tror?

En ny serie i samma anda som otroligt populära Kung Neos lejon. Uppbyggd efter Jan Kjærs egna system Link, vars syfte är att förenkla läsprocessen genom att handlingen utspelar sig både i text och bild. Boken har uttrycksfulla färgillustrationer i mangastil som för ett mycket nära samspel med brödtexten. Håll utkik efter fler böcker i serien om den unga häxan Mia!

Sagt om boken:
"Texten kan dels förekomma som pratbubblor, dels som moduler mellan illustrationerna. Hela tiden är textmodulerna så placerade att man logiskt inte kan ta miste på i vilken ordning de följer, och de stöder varandra rent innehållsmässigt. /.../ Häxboken är en snygg, lättläst och spännande berättelse!"
Staffan Engstrand, BTJ-häfte 2015:4

Relaterade produkter

Alla böcker A-Ö

Kung Neos lejon 2 - Kampen om kronan
Kampen om kronan fortsätter   Mik är soldat i kung Neos armé. De bästa soldaterna kallas kungens lejon. De får ett lejonhuvud i guld på sin dräkt. Mik har fått sitt första uppdrag. Men ingen tro...
Läs mer
NivåHegas-nivå 2
från 120 kr/st
Antal:

Tillbaka

right