Produkter   » Alla böcker A-Ö » Produkt
Det ringer, det ringer

Det ringer, det ringer

Fakta om boken
Författare: Anna H. Degerman
Illustratör: Tobias Johansson
Hegas-nivå:
Lix-tal: 21
Antal sidor: 120
ISBN: 978-91-7543-152-9
Artikelnummer: 431529
 
Mer information:
Läsnyckel
Läsprov

Det ringer, det ringer


Författare: Anna H. Degerman
Illustratör: Tobias Johansson
Antal:

Pris: 162 kr/st
 

I gränslandet mellan dröm och verklighet

Isa åker till sin mormor över sommaren. Hon ser fram emot ett vanligt sommarlov på landet. Men det är något som inte stämmer hemma hos mormor. Någon spelar på ett piano som inte finns och telefoner ringer av sig själva när det åskar. Isa har aldrig trott på det övernaturliga, men hon börjar sakta tvivla … När hon träffar Robin försöker de tillsammans ta reda på vad det är som händer. Robin är ganska nördig, men Isa kan inte sluta tänka på hans sneda leende. På många sätt blir det en sommar som Isa inte hade kunnat drömma om.

Anna Holmström Degerman gör storslagen Hegasdebut med en kittlande spöklik ungdomsroman med ett stänk av kärlek. Perfekt för den som letar efter något att sätta tänderna i efter Ewa Christina Johanssons Hemlighets-böcker. Vi garanterar sträckläsning!

Sagt om boken:
”Naturligt och övernaturligt blandas i Anna Holmström Degermans berättelse Det ringer, det ringer. I grunden står den stadigt på jorden, med hjortronplock och bad från hopptornet. /…/ Här finns stråk av övernaturlighet, på Maria Gripes vis. Språket är enkelt och vårdat.”
Staffan Engstrand, BTJ-häfte 2015:09

Relaterade produkter

Nya böcker och ljudböcker

Det ringer, det ringer Bok+CD
CD ingår! Mp3-fil och Fulltext-DAISY I gränslandet mellan dröm och verklighet Isa åker till sin mormor över sommaren. Hon ser fram emot ett vanligt sommarlov på landet. Men det är något som int...
Läs mer
NivåHegas-nivå 5
från 192 kr/st
Antal:

Tillbaka

right