Produkter   » Bok och ljudbok i paket » Produkt
Bröder i brott (Bok+CD)

Bröder i brott

Fakta om boken
Författare: Sean Rodman
Illustratör: Leon Remstedt
Översättare: Leif Jacobsen
Hegas-nivå:
Pärm: Hårda pärmar
Antal sidor: 107
ISBN: 978-91-7543-234-2
Artikelnummer: 432342
 
Mer information:
Läsnyckel
Läsprov

Bröder i brott (Bok+CD)


Författare: Sean Rodman
Illustratör: Leon Remstedt
Antal:

Pris: 201 kr/st
 

CD ingår! Mp3-fil och Fulltext-DAISY

Ett oväntat byte …

… möter de två bröderna ombord på Finlandsfärjan. Planen var att i lugn och ro bryta sig in i de parkerade bilarna på bildäcket och stjäla pengar. Men i en skåpbil gör de ett helt annat fynd – en kidnappad flicka. Resan, som skulle bli brödernas väg ut ur kriminaliteten, tar en helt annan vändning. Plötsligt blir allt på liv och död.

Bröder i brott är först ut i Hegas serie På gränsen, där vi samlar aktuella titlar för ungdomar som vill läsa realistiska böcker där de kan identifiera sig eller hämta förståelse. Böckerna handlar om karaktärer som är ”på glid” eller som av olika anledningar har en tuff livssituation. Läses med fördel på högstadiet och gymnasiet, och öppnar upp för många diskussioner.

”För mig som aldrig brukar läsa böcker så tycker jag att det var en väldigt bra bok. Den kändes inte alls barnslig och hade en mörk stil men var ändå väldigt optimistisk, vilket många nog hade gillat. Det är en av de få böcker jag vet som handlar lite om en kriminells liv, och det gör den speciell. Jag ger den helt klart höga poäng!”
Leon, 19-årig läsare

Relaterade produkter

Bok och ljudbok i paket

Bröder i brott
Ett oväntat byte … … möter de två bröderna ombord på Finlandsfärjan. Planen var att i lugn och ro bryta sig in i de parkerade bilarna på bildäcket och stjäla pengar. Men i en skåpbil gör de ett he...
Läs mer
NivåHegas-nivå 3
från 138 kr/st
Antal:

Tillbaka

right